Когато стане студено и снежно навън, може да откриете, че е трудно да се грижите сами за предметите, които сте закупили от градински центрове във вашия район. Младите дръвчета са особено застрашени от силен студ и може да навреди на техните корени и кора. Други растения, също могат да бъдат убити от студа и снега, особено ако не са местни за вашия регион. За щастие, има няколко неща, които можете да направите, за да защитите вашите млади растения по време на първата зима навън, за да им помогне да оцелеят до пролетта. Научете и как да организирате почистване на дворове с фирма.

Мулчиране

Най-евтиният начин за защита на корените на дървото е с покриване на базата на това с мулч. Можете да създадете този мулч с листа, които са паднали през есента. Уверете се, че сте разпространили този мулч около основата на дървото на дълбочина между три и четири см. Важно е също така да се пръснат листата добре, така че водата да достига корените, когато снегът се топи. В магазините също може да се намерят специални стърготини, които да се използват за покриване на младите дръвчета.

тор

Прилагането на твърда тор е от жизненоважно значение, защото тя помага на корените да растат, а не листата. Това е важно, защото корените трябва да се установят бързо за дървото, за да преживеят зимата. При покупка на дървета от градински центрове, те вече ще имат корени, но имате нужда от тези корени, за да растат в земята, така че дървото се установява в двора когато има стабилна храна. Ако ви трябва фирма за извозване вижте FORI.EU.

чул

Ако живеете в район с изключителен студ и сняг е важна опаковката на стеблото. Тази обвивка предпазва дървото от елементите, докато то може да започне да расте отново през пролетта. При  по-малки растения, може да добавите допълнителна защита от студа. Не навивайте растенията твърде плътно, за да може въздух и влага да достигат до тях. Опаковането на растението твърде хлабаво, обаче, означава, че няма да се защити растението правилно, което прави цялото упражняване безсмислено. Ако се налага изхвърляне на отпадъци от дворове и парцели, научете повече на SMETISHTE.COM.

Обща поддръжка

Грижете се добре за вашите дървета в месеците преди зимата, за да им дадете най-голям шанс на оцеляване. Започнете от резитба на всички мъртви клони, докато дървото е в латентно състояние. Нужно е също да се даде на дървото задълбочено поливане през есента, точно преди замръзване. Ако имате някакви въпроси за това как правилно да поддържате дървета и растения, се върнете към мястото, където са закупени. Там персоналът ще бъде добре запознат с това как да растат и да се защитят тези растения в текущата си климат.