Много от мъжете са се питали кои ли са най-добрите начини, по които да се обличат и да аранжират костюм. Повярвайте, това не е лесна задача дори за дамите, на които „уж“ им се отдава. Може да се окаже повече от трудно да се разбере как някои аксесоари ви открояват, без да прекалявате. Да вземем пример с обикновена ДВОЙНА РОКЛЯ ЦВЕТЯ.

Аксесоарите са създадени, за да правят визията да изглежда по-лъскава и елегантна, но ако с тях се прекалява, този грешен начин може да промени изцяло външния вид.

Вратовръзки, най-очевидният начин да се облича костюм и най-жизненият аксесоар на всички са вратовръзките. Без тях един костюм със сигурност не изглежда пълен. Ако се избира вратовръзка за офиса не е необходимо да бъде безжизнена, само дотолкова, доколкото това е целесъобразно и не прекалява с цветове и мотиви. За всеки повод, цветовете във вашия скучен костюм тъмносин или сив, съчетан с бяла риза могат да добавят незабавно живот към вашия избор на вратовръзка. Изберете нещо, с печат, цветовете трябва да са минимум четири цвята и само да допълват стила на вашия костюм.

Джоб и имитации – елегантен аксесоар за обличане, който също може да се носи в продължение на повече не формалности. В действителност, ако искате да покажете вашия избор на джоба с квадрат не носете вратовръзка изобщо и се оставяйте на най-горното копче на ризата недовършено. Джобът квадрат е идеалният начин да добавите цвят и характер. Обикновено направени от коприна или памук, можете да получите един вариант на модели и стилове, които идеално да си партнират с тоалета. Ако искате да носите вратовръзка и кърпичка в джоба изберете един или два цвята еднакви, така че те да се допълват взаимно. Твърде много цвят и такъв ще започне да изглежда претрупан.

Клипс за вратовръзка – клипсът за вратовръзка може да се използва по практически причини, както и като модно изявление за аксесоар с вратовръзка. Той работят добре на обикновени връзки, тъй като се откроява и дава повече текстура и характер. Съществува голямо разнообразие от възможности за избор от обикновен до уникален дизайн, често със злато или сребърно покритие.

Добавете екстри – някои аксесоари в мъжките колекции, като цвете от плат са станали популярни през последните години. Те могат да се видят на модни изложения по целия свят и да направят носенето на костюм по-уникален начин. Някои сака притежават големи яки, вместо познатите ревери. Те са модерни, уникални и често работят по-добре в по-хладните месеци на годината, оформена с костюм в зимен материал като туид или кадифе.

На последно място, ремъчни вериги – те изглеждат страхотно на шарени костюм в тартан или рибена кост, защото добавят лъскави изменения. Ако носите три парчета и искате да разбиете центъра, без да носите колан, добавете колан. Някои от тях са по-фини, отколкото други в сребро или във форма на пръчки. Ако има някакъв цвят, винаги избирайте нещо, което да се допълни с цвета на костюма.