Полагане на хидроизолация

Хидроизолация Ком – вашият надежден партньор в хидроизолацията на жилищни и търговски сгради! В Хидроизолация Ком разполагаме с дългогодишен опит и експертиза в областта на хидроизолациите. Предлагаме качествени услуги по полагане на хидроизолация на:

 • покрив – защитава покрива и сградата от влага, дъжд и сняг;
 • мазета – предпазва пространство от подземни води и влага;
 • подове – използва се за предпазване на подножието и крепостта на механично натоварвани помещения като гаражи или складове;
 • тавани – предпазва покрива от протичане на вода през тавана;
 • балкони – защитава балконите от влага и проникването на вода в зданието;
 • фундаменти – предотвратява проникването на подземни води в сградата;
 • басейни – нужна е за да предпази басейна от протичане на вода и за да осигури трайна защита от влага;
 • стени – за да се предотврати започването на проблеми с влажността на сградата.

Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за гарантираната водоустойчивост на сградата ви и за предотвратяването на бъдещи повреди от влага и метеорологични условия. От частичен ремонт на покрив до цялостно изграждане на покривни конструкции и качествено полагане на всякакъв вид хидроизолациянни мазтериали.

Полагане на хидроизолация

Предоставяме широка гама от хидроизолационни продукти – от традиционните до модерните, включително течни мембрани, полимери и други. За нашите клиенти осигуряваме проектиране, изготвяне на сметки, полагане и монтаж на хидроизолационни системи. Работим бързо и качествено и сме на разположение за оглед на обектите ви и изготвяне на безплатни оферти.

С Хидроизолация Ком може да бъдете спокойни, че вашата сграда е под защита от влага и водни проблеми. Свържете се с нас сега и се възползвайте от нашите услуги и професионални съвети! Хидроизолацията е една от най-важните части на всяка сграда. Правилно избраната и поставена хидроизолация осигурява защита от влага и метеорологични условия и предпазва от явления, като протечки, пукнатини, разширения и кондензация.

Какво предлага хидроизолация ком?

Полагане на хидроизолация на покриви и сгради

Хидроизолация Ком е специализирана в полагането на всички видове хидроизолации, които могат да се използват за защита на различни видове покриви, основи, мазета и други помещения:

 1. Битумна хидроизолация – този вид хидроизолация се полага чрез загряване на материала и нанасянето му върху повърхността. В зависимост от необходимостта може да се използват и други методи на поставяне на битумна хидроизолация – с факел или на горещо.
 2. Полимерна хидроизолация – този вид хидроизолация се полага с помощта на специални машина, която нанася полимера върху повърхността. Полимерната хидроизолация е от изкуствени материали, които не съдържат битум, тъй че не се разтварят и не прояждат.
 3. Хидроизолационни мастики – това са меки и гъвкави материали, които се нанасят чрез четка, връзка или валяк. Хидроизолационните мастики могат да бъдат на базата на гума, акрил или полиуретан.
 4. Течни мембрани – този вид хидроизолация се полага в течна форма с помощта на специални валяци. Течните мембрани се свързват добре с почистената повърхност и с кофража, което ги прави изключително здрави и устойчиви на механични въздействия.

Ние от Хидроизолация Ком предлагаме всички видове хидроизолации на нашите клиенти и работим бързо и качествено, за да гарантираме, че вашата сграда е здрава и защитена от влага и водни проблеми. Много от помещенията за полагане на изолация трябва да се подготвят предварително. Така например преди изолацията на покрив трябва да се премахнат старите изолационни материали и да се почисти основно. Също ако искате да направите изолация на мазе е добре да се свържете с фирма за почистване на мазе за да гарантирате чистота преди полагането на хидроизолацията.

Ето някои често задавани въпроси, свързани с хидроизолациите

Хидроизолационни материали
Как да знам дали имам нужда от хидроизолация на покрив и каква е процедурата на полагане?

Ако се появят водни петна на тавана или по стените, то най-вероятно имате нужда от хидроизолация на покрива. Също така, ако покривът ви има повреди, например пукнатини или шевове, това може да позволи проникването на влага в сградата. Процедурата зависи от типа на хидроизолацията и мястото й във вътрешното или външното пространство. Обикновено, се поставя подходяща подложка, след което се полага хидроизолационният слой. Основната цел е да се изгради плътна защита срещу водата и влагата.

Колко дълго издържат хидроизолациите и мога ли сам да положа някакъв вид изолация?

Много от хидроизолациите могат да издържат до 20 години. Въпреки това, това може да се различава в зависимост от типа на материала, поставената подложка и други фактори. Полагането на хидроизолация изисква професионални умения и оборудване. Всеки опит за самостоятелно поставяне може да доведе до лоши резултати и да нанесе повече вреда на сградата ви.