Най-интимната част на къщата, предназначена за пълноценна почивка е спалнята. Ако изберете дизайн за тази стая, такъв трябва да е с цел да създаде спокойна атмосфера. Предлагам ви първо да научите за почистване на апартамент, от тук: https://www.facebook.com/pochistvane.apartamenti.sofia, а след това и да се насочите към следната полезна информация:

Текстилът играе значителна роля, защото дори само една черга или килим може напълно да преобрази дизайна на помещението.

Топлината и уюта на вашия дом трябва да бъдат с приоритет и така се отдава предпочитание на меки и топли естествени материи, които имат шумоизолирани свойства. Довършителните работи на стени трябва да са подходящи – висококачествени и скъпи с меко кадифен ефект.

Що се отнася до цвета, това зависи от възприятието. Ярките нюанси могат да успокоят и са създадени за почивка.

Зеленият цвят ще ви докосне със свежест, а синият ще напомни за свободата и волността в синьото небе и море. Разберете повече как да си докарате вода до вилната зона, от тук: http://evrosonda.com/vodosnabditelni-sondazhi-za-voda.

Комбинацията от светли цветове изглежда много впечатляваща с ярки, наситени цветове, но не злоупотребявайте с нея. Такава е по-добре да се съсредоточи върху всеки един елемент – например, възглавница, картина или завеси.

Спалното бельо, одеяла, пердета, килими и черги като всички вътрешни украса от текстилни елементи трябва да бъдат поддържани в стилистична посока и да се припокриват едни с други. Спално бельо и бели нюанси на бежовото ще отговарят на всеки интериор, но бельото трябва да се избере по-внимателно.

Завесата на спалнята трябва да е от тежък материал, гъста и не се предава светлина. Обикновено, за тази стая се избира комбинация от завеси в тюл. Ако желаете, можете да преминете от завесата в хладно и прозрачно завързана с фина панделката и да добавите тежка завеса, която да спира светлина в стаята, когато искате да почивате.

Леглото е ключов елемент в спалнята. Дали е украсено с балдахин, всеки решава за себе си. Този аксесоар ще бъде изгоден в класически или смесен стил. Меката таблата въвеждат в стаята дори създава по-голям комфорт и топлина. Това може да внесе много новост и настроение, а за да е по-целесъобразно всичко, ви предлагам да поръчате извозване на старите мебели от тук: http://evro5.com/izvozvane-stari-mebeli-sofia.

Нощната табуретка може да бъде проектирана и да съответства на завесите, като създава цялата картина. И ако като собственик на подобен дом сте избрали легло от ковано желязо, без изобилие от текстилни компоненти, в случая дантелени възглавници и завивки не правите нищо. Това са част от елементите на романтичната спалня, защото единственият начин да се създаде уникален стил е с ретро детайли.