Колко близо седите на предната или задната част на самолета си има своите ползи и недостатъци. В реактивен самолет, седалките в задната част на кабината са способни да генерират повече шум. Разликата може да бъде достатъчно значима, за да причини дискомфорт и това е една от причините, поради които трябва да знаете за всичко ново от света и първи клас, който винаги се намират в предната част от самолета.

Първите места не разполагат с място, където да се остави чантата, багаж, така че трябва да го сложи в „Carry On“, а преди това да знаете повече за samoletni bileti wizz.

Възможно е да се симулира комфорт и лукс на първа класа, като осигури ред на незаети места в средната част на големи въздухоплавателни средства, както и повишаване на облегалките за образуване на импровизирано легло.

Стюардесите са наясно с тези редове и също така ги използват, за да преместят хора, когато има извънредни ситуации.

Ако планувате да спите, затегнете коланите над вашите одеяла, така че да се виждат. В противен случай, ще притесните стюардесите на полета. Приспособления за сядане се различават значително между самолети и авиокомпании, така че ще трябва да се консултира с подробности около седалките, за да разберете за най-добрите и лошите. Има няколко онлайн сайтове, които предоставят подробни карти за въздухоплавателните си средства в експлоатация и могат да помогнат при избора на най-доброто място:

Ако знаете с какъв тип самолети пътувате, можете да погледнете картата на седалката на всички данните за полета.

Понякога самолетите планират да летят в определен ден за определен полет и когато се налага полета може да бъде заместен за друго въздухоплавателно средство в последния момент. Затова е добра идея да погледнете всички възможни самолети и техните съответни конфигурации, за да разберете броя на предпочитания от вас място.

Важно е да се знае, че самолетите на авиокомпания втора ръка или наета от друга авиокомпания, има значителни разлики от класическите самолети. Научете повече за възможностите за пълен комплект самолетни услуги.